Diensten

Steigers voor ieder project op hoogte in Groningen

Van kortlopend project tot doorwerkproject, JSC Steigerbouw b.v. uit Zuidbroek helpt u met de juiste steiger tot ongekende hoogte.
Montage en demontage van steigers

Montage en demontage van steigers

JSC Steigerbouw b.v. uit Zuidbroek zorgt voor de veilige montage en demontage van uw steiger. Of het nu een aluminium (rol)steiger betreft, een renovatiesteiger, een metselsteiger of een steiger die geheel ingepakt moet worden in krimpfolie of in steigernetten, de ervaren steigerbouwers van JSC Steigerbouw b.v. regelen het voor u.
Montage en demontage van steigers
Steigerverhuur ​

Steigerverhuur

Hebt u een kortlopend project in Groningen waarvoor u een of meerdere steigers nodig hebt, zoals een gevelrenovatie of een verbouwing? Door een steiger te huren in plaats van te kopen kunt u veel geld besparen. JSC Steigerbouw b.v. verhuurt steigers voor iedere kleine of grote klus. Welke steiger is het meest geschikt voor uw project? Wij willen zeker weten dat we u een praktische en veilige werkplek bieden. Daarom komen we van tevoren langs om uw project te bekijken. Wij adviseren u ter plekke over de mogelijkheden en beiden u een vrijblijvende offerte aan. U bent daarbij natuurlijk altijd verzekerd van montage door ervaren steigerbouwers, zodat u blind kunt varen op een betrouwbare constructie.
Steigerverhuur ​
Inpakken van steigers​

Inpakken van steigers

Voor doorwerkprojecten in nieuwbouw- en renovatieprojecten levert JSC Steigerbouw b.v. uit Zuidbroek ook alle benodigde steigergaasnetten, doorwerkdoeken en overkappingen. Daarnaast kunnen we de steiger naar wens inpakken met krimpfolie en leveren we voor afscherming in fabrieken brandvertragende gaasnetten.
Inpakken van steigers​

Met JSC Steigerbouw bent u 24/7 verzekerd van een veilige steiger op locatie.

Om veilig te kunnen werken is een steiger alleen vaak niet voldoende. JSC Steigerbouw b.v. zorgt naast steigerverhuur, montage en demontage dan ook voor de plaatsing van steigergaasnetten, doorwerkdoeken en overkappingen.