Layher Steigers

HUUR EEN LAYHER

ALLROUND STEIGER IN GRONINGEN

Van kortlopend project tot doorwerkproject, JSC Steigerbouw helpt u met de juiste steiger tot ongekende hoogte. Vanuit het magazijn in Zuidbroek leveren we steigers in Groningen en omstreken. Alle steigers worden op locatie gemonteerd en gedemonteerd door gecertificeerd steigerbouwers. Verzekerd zijn van een veilige werkplek? Huur uw steiger bij JSC Steigerbouw.

Aluminium Steigers ​
Het schilderen van plafonds en hoge kozijnen is een stuk eenvoudiger vanaf een aluminium steiger van Altrex. De steigers zijn gemakkelijk op te bouwen en te verplaatsen en zeer stevig.
Rolsteigers

Geen gedoe meer met het verplaatsen van zware steigers of ladders. Met een aluminium rolsteiger verplaatst u de steiger eenvoudig naar de plek waar u hem nodig hebt. Aluminium steigers zijn licht van gewicht maar geschikt voor zwaar gebruik. Huur uw rolsteiger bij JSC Steigerbouw.

Eigen magazijn met steigermateriaal

In ons centraal gelegen magazijn in Zuidbroek houden we heel veel steigers van Layher en Altrex op voorraad. Daardoor leveren we snel de juiste steiger voor uw project.

STEIGER HUREN?

Voor projecten op hoog niveau huurt u een steiger van JSC Steigerbouw. We leveren en monteren steigers op korte termijn. Onze ervaren steigerbouwers garanderen een veilige werkplek voor u.